Isnin, Oktober 18, 2010

ABAIKAN

kalo korang ada yang nampak aku cakap sorang2 masa ngadap komputer and buat kerja
ABAIKAN. sebb aku tengah berkomunikasi dengan diri sendiri untuk memperelokkan kerja aku lagi.


kalo korang ade perasan aku gelak sorang2 masa aku tengah layan muve.layan muve pon sorang2.
ABAIKAN. sebb aku tgh betul2 layannnnnn citer tu (selalu terjadi bila aku layan citer korea jepun dan cina sahaja.)


kalo korang ader perasan masa aku tengah bejalan.aku bebel sorang2.
ABAIKAN.sbb ada la benda yang berlegar dalam kepala aku yang aku kena solve secepat mungkin


kalo korang ader jumpa aku tgh khusyuk men game hp cikai sorang2.pas tu gelak2
ABAIKAN.sbb aku mmg pencinta game tegar.tanya la sesapa yang pernah serumah dengan aku.


kalo  korang ader tejumpa aku tgk komputer dengan muke bekerut2.macam buat pojek juta2
ABAIKAN.sbb muka aku mmg macam tu bila tgk komputer.walhal masa tu aku tgh baca novel pdf dengan penuh penghayatan.wuhu..~~


kalo korang rasa aku ni happy go lucky.yang takder masalah.
ABAIKAN,sbb korang takkan tahu betapa besarnya masalah yang aku sedang tanggung.


senang citer.abaikan lah untuk segala nyer.korang tak banyak pikir.idop pon sempoi.~~







Tiada ulasan: