Sabtu, Mei 29, 2010

blog award:thanks nad


1. apa yang bermain dalam fikiran kamu sekarang...
:: nak sattle kan 1 1 nya probs yang ntah bila akan selesai..owh..dengan new environment masa praktikel nanti..dengan result yang aku doakan sangat jangan la ada yang kantol..aku nak gi praktikel ni dol..!

2. nama samaran kamu..
::zeq(kengkawan smktun), zetty (budak2 uitm), maknye(start from ali then merebak ke satu kelas mc 226 dan satu fakulti mass comm..siot..!), angah(family aku), mummy(daddy ku), kak ngah/cik ngah (sedara mara semua)

3. berikan 3 orang yang kamu sayang..
daddy,mya, ayang, atok, ibu, ayah, uda, ateh, amet along, baby..

4. panggilan untuk si Dia..
dady, d, chumelss

5. hadiah yang korang impikan dari orang tersayang..
kejujuran dan kesetiaan.that`s all

6. blog mane yang korang suke follow..
nad nye.ayobnye.ikanye..semua la yang ader kat blogroll aku


7. Bagi award ni kat 15 blogger lain..
takkan nak bagi balik kan..?
amik la sape2 yang nak

Ahad, Mei 02, 2010

hampir ke penghujung..

jumaat hari tu aku dah siapkan AW(academic writing) aku..
maknanya sknag..dah tak der keje lagi yang tertangguh..tinggal nak amik AW yang dah siap di hard cover kan dan hantar pada mama sok.
oh lupe...nak kena potong2 dan tampal2..maknanya ada lagi sikit keje untuk AW tu..
mula2 aku nak buat AW tu cam jiwa aku sikit..nak letak design sana sini..percik brush ke..
tapi takot jadik tak formal lak..
ni pun saperator dia aku wat lain dari org len...
tak tau la kalo org lain pernah buat..
guna kertas keras yang cam kad bod tu..
mmg la AW aku tu tebal nak mati jadik nya
ilusi tu semua..hehe
nnt la
bile dah amik ptg nnt..aku upload dlm blog ni..shari je dapat pgang complete AW
pas tu dah kena serah kat mama..
tapi aku harapkan markah yang terbaik untuk itu

update:
aku dapat 3.67 untuk AW ni.thanks mama..tapi saya nak 4.00...