Jumaat, Disember 19, 2008

hari-hari yang berlalu amat menekan emosiku

jangan tanye kenapa..cume frust..stress dan sebagainya yang bercampur aduk sehingga aku sendiri tak tahu perasaan tu dah jadi aper..tak rasa nak nangis..cuma rasa nak menjerit sekuat hati....

Isnin, Disember 01, 2008

hari2 yang berlalu

dah lama aku bercuti,aper yang dah dibuat sepanjang cuti ni?
jadi tukang masak sepenuh masa..
tu jer la keje aku tetiap hari..
bangun,sattle kan si kecik, masak sarapan, breakfast,masak untuk lunch plak
hurm..makin lama..ilmu masak memasak aku ni makin terror nampaknye..
hehehe..
ader la jumpa kengkawan lama kat jusco ari tue..sesaja gathering reramai..tak gi mana pon
lepak, berbual,ngumpat2,
yang aku tgk
semua kengkawan aku
bile aku tgk jer diorang
wow..besonyer korang..
hahaha
berat makin bertamabah, makin sihat...hheheh..
skang ni plak aku tgh melayan sailormoon,bace komik on9
tapi aku lagi prefer baca komik yang aku leh pegang setiap helaian kertasnya,takder feel la baca online..