Jumaat, Mei 02, 2008

exam session

how should i say about this..? tension?bengang? ataupun kata2 kat dalam buku agama...nafsu amarah? tak der satu pun yang relate dengan kehidupan aku sekarang kerana semuanya telah bercampur baur cam perencah nasi goreng atas kuali..(??) nape pelik benar perumpamaan aku?

aku akan kembali ke johor dalam masa yang terdekat.insyaalah..jika tiada panggilan dari uitm yang menyatakan aku dapat kerja dekat web tv uitm (yang aku cam tak confident leh dapat...)aku akan terus manaiki kereta beroda 4 milik ibu ku..ke rumah ku...home sweet home..rindu ayang...

assignment semuanya telah di accomplishkan..melainkan journalism..Farah tak siapkannnya lagi..nampaknyer sekali lagi aku kana menyusahkan diri untuk membuat atau pu dengan kata lain men-finish-kan assignment..huh...itulah stress nya belajar di universiti ini.

semalam adalah hari boring sedunia..ini diperakaui oleh seluruh penghuni rumah aku..tak tahu kenapa..gloomy gila semalam..aku yang tak betah tidur siang..bole lena diatas katil yang keras tu..sambil berlindungkan buku journalism atas muka...bak kata Mona, bluetooth masuk dalam otak..tak payah baca..sekarang zaman dah moden..watever...itu haya ayat2 yang terkeluar bile dah malas nak baca helaian2 buku yang menimbun

semester ini dah sampai ke penghujungnya...banyak la gak yang berlaku daripada yang tak berlaku..every happy and sad moment terpahat dalam ingatan aku..dan bertambah lagi seorang musuh dalam hidup aku...just..fucked off with that bitch..! seorang pompuan yang tak tahu nak bertoleransi dan hanya memikirkan hanya diri dia betul..hanya sekadar berdasarkan.." aku tua dari korang..".. so..? rasa2nya..ada ker membawa sebarang maksud kepada aku? aku rasa, sikit pun tidak..!!!!

exam ku akan berakhir tak lama lagi..hanya tinggal lagi 2 paper sahaja

1. research - 3hb 05 2008 (esok)
2. event managemant - 6hb 05 2008

aku harapkan miracle,magic,kejaiban..segala yang bersangkut paut dengannya wujud..bile aku baca buku nanti..huhu..

another good news...baru tadik aku periksa carry marks aku di papan kenyataan mass com untuk subjek broadcasting...aku dapat 2nd highest..cuma terkalah satu markah dengan ayu..shit..!markah ku? 77 per 100...huhu itu hanya exam final hari tu..tak masuk coursework yang lain..aku harapkan a dalam tanagn untuk subjek ni..amin....