Ahad, Oktober 15, 2006

newspaper

newspaper aku hampir siap..
hanya tinggalpage 7 dan 8, dan juga letak gambar.
aku tak tau macam mane si naz leh cakap penat..
tak tido 3 4 hari
padahal akubole siap kan bnda tu dalam beberapa jam..
kul 8 aku stat.1.30 dah sampai page 6..
gambar je aku tak letak lagi..
untuk news..
hurm..
news dah salin awal2 kat word..
juz cut and paste je..
apesusah
aku siap ader news yang tak leh masuk sebab dah pack sangat
advertisement aku pun tak banyak
dah 6 page baru 2 advertisement aku
tu pun kecik
hm..
ade hikmah disebalik semuanya
aku tk penat sangat
aku relax..
siapleh ym ngan tulis blog lagi
aku nye myspace dah buang..
hurm..
d taksuke aku main myspace kan?
tak kisah la
masa nak buang tu sakit gak la
yerla
benda tu aku dah ader lama.akhir form 5 tak silap aku..
banyak komen kat dalam tu
kawan pun ramai
tapi
bia la

Khamis, Oktober 12, 2006

dont you ever trust your fren at puncak!!!

ape yang aku nak cakap...headline aku dah menerangkan segalanya...
jangan percaya sesapa saja di puncak...
aku hilang dari puncak selama seminggu..ada sebabnya kenapa aku buat begitu..
menghilangkan diri untuk mengelakkan tekanan dalam diri aku...tapi bila aku kembali ke sini..
macam 2 yang aku dengar...
kelas aku....kelas 3d..kelas yang paling sial...tak kira lelaki atau perempuan....
alia...!huh...
orang yang aku anggap kawan rupanya lawan aku selama ni
aku tak amik tahu hal orang..
korang nak terlungkup ke korang terbalik ke..aku tak amik pusing..
korang bercerita dan aku mendengar..
tapi sumpah aku tak pernah menjaja nama orang ..
membusuk kan nama orang..
tapi..kenapa korang selallu nak amik tahu hal aku..
memalukan aku satu puncak..
lia menuduh aku seminggu takdatang sebab aku keguguran..
apa jenis kawan kah itu?
kawan or lawan..?
aku tak pernah menyisihkannya walau dia susah..
aku tau
akutak bole nak mmbantu kalo dia takder sen..tapi aku sentiasa ader disampingnya bile dia dalam dilema or kesusahan..selagi aku bole membantu
tapi..
ape yang aku dapat.?
nama aku dibusukkan...!!!
ini ke yang aku harapkan daripada sorang kawan..?
korang baca..korang fikir..
aku tak rasa cara aku nak buat bising satu puncak hanya untuk bersih kan nama aku akan berjaya..aku tak nak bising..
aku juz harap...orang yang pandang serong pada aku...
DAPAT BALASAN YANG SETIMPAL..!!!!