Jumaat, April 13, 2007

achum..!!!!

yeah..i`m sick....
after setahun tak pernah sakit... wat pertama kalinya aku sakit yang amat teruk sekarang...
mungkin aku terlalu push diri aku untuk wat dan siapkan semua assignment..hadirkan diri dalam setiap perjumpaan...segalanya..
semuanya bermula dengan awal minggu ni..aku bertungkus lumus menyipakann replika giant yang nazz cakap..."not so important" tu...
and malam tu aku juz tido 2 jam..t pun lepas kepala aku dah terasa sengal2...
bangun..dan continue wif my job...
sebelum aku terlupa...i`m p......t........ aku paham aper yang aku tulis
dady happy..tapi aku semakin jadi ornag yang pemarah...ntah..aku opun tak tahu,,,ader jer yang aku tak suke...
aku jadi semakin kuat merajuk..nasib baik aku ader laki yang suka memujuk...
tapi...dia juga kerap marah...
sekarang still tgh gado lagi...
makin lama makin berat...dan semakin hari semkain tak tahan
semalam ke umah legendary broadcaster aku..
mahani ujang
a very sweet, hardworking lady...baik sangat..dan bagi aku dia tersangat lah lawa...
umurnya hampir 63..tapi..muka dia putih...tak berkedut pun..mana dia blaja cara jaga muka
bole la..dia mix and match dari pelbagai bangsa