Selasa, April 27, 2010

Dah lama kan..

dah lama bebeno aku tak tulis blog..
bukan aku tak mau menulis..setiap hari aku menulis..menaip..tapi sayangnya bukan di blog..tapi di kertas-kertas kajang..menyiapkan tesis yang tak siap-siap..
fesbuk pun aku semakin jauhkan..
bila aku dah analisa berulang kali..
'fesbuk buat aku lalai untuk menyiapkan segalanya..
mmg fesbuk adalh benda utama yang akan bukak setiap kali laptop ni di on..tapi
skang,,
ia hanya kan bertahan setengah jam sahaja..
tengok-tengok ada notification ke tak..msg di inbox..friends request yang aku tak approve sampai skng.. lepas tu bersambungan dengan bagi makan ikan kat fishville..kutip gaji kat ponzi..tgk2 makanan kat cafeworld..dan game2 yang lain..bile semuanya sudah selesai..akan aku pergi ketanda x dan biakannya sampai aku sudah muak dengan tesis..


sebenarnya, aku sudah muak dengan internet..laman maya ni..semuak aku dgn frankfurter dan maggy..
kalau dahulu, itu semua menjadi kegemaran ku..
tapi sekarang..aku sudah tidak lalu dengan itu semua..
semacam ada penghalang untuk aku terus melakukannya..

4hb meu last test dan satu2 nya exam untuk sem ini..sem depan aku dah tiada disini..
mungkin aku skng sudah muak dgn shah alam..dan mungkin satu hari nnt aku akan merindui shah alam..
bukan bandarnya,
bandarnya bagi aku kosong..
cuma aku akan merindui kenangan yang telah aku bina bersama semua disini..

Selasa, April 13, 2010

ujung-ujung ni

minggu-minggu terakhir di shah alam ni sangat menekan jiwa.
assignment cam gile..bukan cam lagi da..mmg dah gile..
skng ni jam menunjukkan tepat 3.45.PAGI.
satu perkara yang tak akan aku buat kalau takder bnda yg penting untuk keesokkan hari nya..
esok.8.30 pagi ada test untuk seminar mayu.
tak tau la suasana kelas esok..penuh dgn sok sek semua pakat nak tiru ataupun semua hantar kertas kosong je..?hurm..ntah la.
hari ni jee dah sattle dua kerja.
assignment group evaluation product seminar hari tu dgn group assignment comm law.
rabu. flash cik zul nak kena hantar.tapi tak buat lagi.khamis flash lagi tapi untuk cik mayu plak.
akademik writing mama lagi.
hadoi..
ntah la..
leh tak aku wish..aku jap lagi tido..
semua keje dah siap..?