Ahad, Mei 27, 2007

the short conversation

me: hello.
him: hello.
me:kat maner nie?
him: saper nie?
me:?????
him:saper nie?
me:(isk..isk)

hang up..

Sabtu, Mei 26, 2007

A mess!

should i leave him or should i just be with him and bear all the pain?
forgiveness seem like didn`t work out anymore
all the fight...
all the words...
all the tears...
have being my buddy lately..
am i so arrogant or was he too ego?
to whom should i talk?
who will understand me?
seem like nobody will be at my side when i needed somebody to be with me..
life..
love...
pain...
am i didn`t suit in this world?

Isnin, Mei 21, 2007

Mohd Afendy Abdul Hamid

I`m having shock..!!!
hwa...hahhahaha....
wanna know something?
endy..my ex-boy juz call me
hahahaha
takpernah aku sangka ex aku akan kol aku balik
lagi2 dia
sebab aku clash dengan dia dah lama tu
aku kaple dengan dia rasa dalam form2.
clash rasa form 3
then...we juz being fren yang tak macam fren sangat
tonite...aku dengar sore dia again....
bile aku kire2 agak2 6 tahun
tapi dia cakap 3 tahun
hahaha...
aku still kenal sore dia
bile aku tanya " ni sape"
dia jawab" fendy"
" nama penuh"
" mohd afendy abdul hamid"
hahhaha
kenal sangat
mana ika nitak on ym lagi
aku nak bagi tau dia nie

Selasa, Mei 08, 2007

the opportunity cost

esok econs lagi 3 hari lepas tue broadcasting.esoknyer balik jb..
hurm...agak pntgak ar nak tunggu hari2 yang mendatang nie...
tgh bace econs.lagi satu bab jer..tapi lambat gile nak abis...
ape taknye...depan mata laptop yang berserta dengan internet...mmg kertas ekonomi nie...aku dah tak pandang la...
hahhahahaha...
lagi ader mamber (ika) yang boleh aku borak panjang...
mmg meng "ym" jer la....
semua salah ko ika...
aper2 pun.
kna gak abiskan study econs ni..
wat latihan dia...
kalo tak
mampus aku exam esok
hahaah