Selasa, Mac 13, 2007

my boy missing!

yeah..my boy missing..!
masuk hari ni dah 3 hari dia tak ditemui..oleh sesiape pun..!!!1
where he gone?
tolonglah...jangan lah menakutkan aku yang sentiasa takut ni...
aku tak mampu untuk kehilangan dirinya...
keran adia tempat untuk aku meluahkan segalanya...
tapi kemana dia menghilang?
please...
don`t ever scare me like this..
aku akan berpuas hati hanya dengan satu panggilan dari nya setiap hari...
tapi tolong la...
jangan hilang tanpa berita..
kemana aku nak mencari..
tiada arah...
aku nak start mencari di mana?
aku tak tahu...
tolong la...
jangan takutkan aku sebegini...
aku tak mampu untuk kehilangan seorang yang amat aku sayang.......
sayang......
hilang kemana?
sihat ke?
dah makan kah dia...?
saban hari aku menangis..
tak kasihan kan aku kah dirinya...?

Jumaat, Mac 09, 2007

assignment

although aku bersyukur satu group dengan mimi and hafiz..tapi..leh tak kalo korang gimme some works to do?
cam..everything is complete..nothing much to do...but i look at the others..
diorang cam trying so hard to do the assignment...
while my group..
always coming with finishing everything..
out of no where..aku dah tahu,,keje2 tu dah siap..
thanks...
mmg aku tak banayk keje..
juz..individual assignment je yang buat aku sesak sendiri

Stupid girl

dont know her...
tapi dia selalu adr masa aku nak bukak internet kat blok 2 ni..and dia slalu katy sebeblah aku..
dont know why..
but...bagi aku pompuan ni cam tak betul kit..
tgk tv cakap sorang2...then kat dlam bilik komputer ni pun kalo bole nak nyanyi kuat2 and bukak lagu kuat2...
dia tak ahu ke ader orang lain yang ader kat dalam bilik ni...
so keep the voice low...!!!
dia dak P.A...coz i knoww....
ntah apehal ntah dia...juz being a P.A are u allowed to do so..?
not to complaining..but please have some little respect towards other la...
it is so hard???

Rabu, Mac 07, 2007

in nora`s class

kalo dulu skang ni time cik jem..skang ni plak Puan Nora..
apesal aku rasa cam cuak jer nak tunggu dia skang ni..
owh ..aku lupa..aku dah lama tak masuk kelas dia..
aku gak selalu merungut kat zatil...
" bile aku tak der baru dia nak buat kelas...
bile aku ader tak der pun nak buat...
k dia da masuk

Jumaat, Mac 02, 2007

it`s been a while

dah berlalu beberapa ketika aku meninggalkan alam blog ni..dan banyak juga yang berlaku..
antaranya..
balik jb..umah my ibu yang tercinta...wif onjah..eventhough juz for a few days...feel very happy...comfort...and kenyang..hahahah...
my 2nd anniversary...
walaupun ape yang aku nak untuk anniversary aku tak tercapai walau satu pun...even akunye blue berry cake tak de...sound angry..?
musn`t i?
dan sekarang ni..kembali ke [puncak again..wif tons of work...
and duit pun makin lama makin berkurangan...
for dummy presentation nora..
dengan advertising shifa..
banyak nyer keje2 aku..
nak wat cammane...
tapi i`m still lucky ... i think...
aku ber group dengan manusia yang leh bertolak ansur..buat masa ni..aku tak tahu masa depan nanti macam mana..
keje aku elh dikatakan ringan...walaupun aku m,emerlukan kerja yang berat sebenarnya...
for dummy..
suppose aku keluar untuk tangakap gamabr restoran..tapi oleh kerana keta dah tak muat..and diorang nak kua ke tem[pat lain..aku di excusekan untuk pergi...diorang pun tak kisah untuk wat jkeje tu semua kan?