Ahad, September 24, 2006

Bulan Pose

Hari ni first day pose...
bangun2 tido je tadik tetiba perut aku cam kejang...macam nak suro aku makan je..tapi,iman aku masih kuat..heheh
aku menghadap komputer lepas bangun tido sampai la sekarang....
tak der keje lain nak buat...
lepas mandi...basuh baju...layan komputer ni balik...
apa nak jadik dengan aku la.........
tadik internet ader problemkit...apesal ntah...kul 5 baru dia berfungsi balik
aku ingatkan first day pose ni aku dapat la saho ngan d..
tapi, dia buat hal
dan..aku masih lagi kat puncak..
tgkla
hai jumaat ni mungkin aku balik jb kot
semalam tepon ibu...
ader 20sen je tak leh nakcakap lama
tanya ibu
masak ape??
segalanya masakan yang sedap2
terkecur air liur aku
cam nak balikumah time tu jugak
lamanya tak makan makanan umah....

hm...zeq...teruskan perjuangan merentangi bulan pose..
cia yok..!!!
:)

Ahad, September 17, 2006

alone

lonely...
i`m damn lonely here..
pija hari jumaat tu dah balik..
lia baru balikpagi tadik...
aku
sensorang kat depan komputer bi dari tgh ari tadik..
ape nak jadik la ngan ko ni Zetty..!!!
ntah la
aku dah asingkan gamba2 assignment aku
hm..
potrait gamabr aku sendiri kot..
hahah

familiku

Tadi sampai je rumah...
dalam pukul 10 lebih...
belumpun mandi dan salin baju...
aku masih dalam baby-t roxy kesayangan ku dan juga jeans levis yang dah lama tak basuh...
aku menuju ke tingkat bawah
menyerang telefon..
orang pertama yang aku telepon adalah keaksih kesayang ku
tapi hampa ..
sebab hp dia tak di aktifkan
aku telefon ke joho...
7 no. yang dah lama aku tak dail...
075271777...51 pakis 3..
no rumah aku yang aku dah 2 bulan tak balik kesana
ateh yang angkat talian tu..
dia macam takkenal akak nya sendiri...
aku sndiri terpaksa berfikir kepunyaan sapekah suara itu..
ni lah padahnya kalo dah selalu sangat tak telepon umah
ateh panggil ibu..
dan aku habiskan syiling ngomol sama ibu..
aku menanyakan perihal orang yang asyik telepon aku
ibu cakap atok yang telepon aku tetiap hai..
atok..
rndunya aku pada atok...
aku nak bercakap dengan atok
...walaupun setiap kali aku tepon aku mesti kena marah
aku tak kisah
aku hanya nak cakap dengan atok
aku sayang sanagt pada atok
dah lama tak tido dengan atok
dah lama tak makan masakan atok
dah lama tak kena bebel ngan atok
dah lama tak bergurau dengan atok
dah lama tak gado dengan atok

atok
angah rindu sangat kat atok
rindu sangat
maafkan angah sbab selalu buat atok risau
hari isnin nanti nagah tepon atok yer
angah tahu ..pukul 6 keatas ibu takder kat umah amik baby dari seklah
time tu angah akan tepon atok
angah nak cakap ngan atok

budak2 yang lain gak
korang at umah rajin blaja tak???
anagh takder koramg ,esti malas nka buat keje sekolah ni
ateh upsr hari tu ok???
angah tak tepon ateh pn kan..??
jahatnye anga ni
maaflah teh
angah tak cukup duit nak tepon umah
kalo angah guna dut yang ader angah kat sini nanti dah takder duit
angah harap..ateh dapat jawab soalan periksa hari tu..

tak lama lagi uda pulak periksa kan..?
jawab baik2 tau...
dapatkan "a" banyak2...
nanti dapat banyak habuan
mintak ibu hadiah tau..
hahahah

ha amet
ko pun nak periksa kan??
jawab betul2
kata nak battle ngan aku sape pnya "a" lagi bnyk..

baby....
hurm
takder komplein
nanti angah beli kitkat bawak balik ok pendek..!

ibu ngan ayah..
angah tau angah banyak susahkan ibungan ayah..
dan angah tak nak nyusahkan lagi
ntah la
angah tau angah ni keras kepala...
buat benda sesuka hati je
tak pkir orang lain...maafkan angah ye

along lak
no komen
you are the bro in the world

Menggila

Hari ni buat keje gile kit...
pergi tasik Shah Alam tu snsorang...tangkap gambar...ingatkan nak gi dengan Cik Naz...tapi bile di tepon...dia kat Bukit biNtang plak...
aku tunggu bus dari pukul 2.30...kul 4.30 baru ader bus
wah...
sungguh menyirap aku...kalo ade petrol ngan lighter kat tgn aku time tu
rasa cam nak bakar je bus restu tu..
menyakitkan jiwa dan raga aku tul

Jumaat, September 15, 2006

juz picta..

this is me trying to taking picture...
takder gaya pro langsung
hahha



ok yang ni team PA kalo tak silap
these picture were taken masa open day kat puncak...saja je
malas nak simpankat folder letak je la kat sini
masa open day tu keje aku juz mennagkap gambar je..
yerla assignment utk sports kan..?
hm...