Isnin, Disember 31, 2007

mohd ziqrie haikal

ziqrie umonyer 3 hari
masa raya hari tu..
faveret dish: chicky fingers..(jari jemarinya sendiri)

aku and sayang...dah macam mak budak lak kan?
muka nak nangis la nie

happy new year!

hapy new year korang..!!!!

new year at puncak.!

picture 1
from kiri:zila??dee,adik dee,fana,nad,ieka
gambar2 raya puasa hari tue..
thanx korang sebab datang umah aku..
picture 2:
dari kiri:zila in utm kl..(kan?)dee..bakal2 keje kat NASA..adik dee..hurm..??fana, bakal cikgu fizik..nad..jadik orang umah ayob..ieka orang umah baby daus nya

HARI NI SECARA OFFICIALNYA AKU MENJEJAKKAN KAKI KAT PUNCAK BALIK..!
aku jugak tengah menjejak balik kawan2 aku yang lama...
here frens..my new number..

0196661344
SEKALI CELCOM LA....
HUHU
MAK AKU CAKAP: SENANG SIKIT NAK CALL ANGAH..murah!!!
DAH AGAK LAMA GAK LA AKU TAK MENULIS SEBARANG ENTRY KAT SINI
bukan aper..komputer kat rumah rosak...internet nyer la..modem terbakar..
dah di repair modem network card pilak rosak..last2 aku amik keputusan..stop meng-internet for a while..
tadik baru chek blog ika...makin berseri ea blog ko... ader gambar ayob and nad...
ala...sweetnya diorang..
agak2 bila la aku dapat mengecapi ke-sweet-an tu lagi???


hari ni sepatutnya ada kelas...ETR 300(enterpreneurship)
tapi...setan2 (zul,mimi,joe,hafiz)heheh...(setan2 pun kawan aku gak....)ajak aku gi window shopping kat low yatt..pass tu nak gi jenjalan..dah tanya kak diba tadik(kerani kat sini) ader kelas ker tak...dia pun tak sure..alamatnya...kena ponteng la nie...
diorang duk pakat ramai2 cakap...etr tak der lecturer ar...hurm...
nak gi ker tak nk?
dah lama gak aku tak merayap...

malm nie new year..diorang dah pakat2 nak kuar...hua...beshnya...
dengan segala konfidennya aku...OK SET..!
huhu...dah lupa pesan ibu la tue..JANGAN MERAYAP SANGAT..


ku sem nie duk rumah lain ..dah tak sama dengan budak2 lama..rumah diorang tinggi sangat ar..aku malas tol umah tinggi2nie..last2 aku mengambil keputusan yang drastik untuk tinggal dengan budak I.S (information system) yang tak syoknyer..toilet kongsi ramai2 sebab toilet lagi satu rosak..dengan dalm toilet punya siling tercabut..sempit bilik..duduk bilik c pulak tue..bilik 4 orang..ala..tak kisah la..bukannya aku nak lepak umah sangat pun...untuk tido dan tukar baju jer..tu pun kalo aku tak tido kat umah orang lain hehehe...


nad fellina:
dah lama aku tak jumpa manusia sorang tue..
dengar citer sekarang ni dah jadik aktress dah...
duduk pun dah kat damansara..
yang aku perasan dia ader berlakon kat citer "KAMI"
jadi akak fotostat..
mimi ader cakap yang dia sekarang ni ader berlakon kat drama RTM...
pija plak cakap dia jadik seketeri kat satu drama astro..namanya jamilah..
ala..tak kena betul dengan orang nya...