Selasa, Oktober 13, 2009

Kalumpang...

Sabtu lepas, 10hb 10 2009,
best sangat2 hari tu. all mc226 part 4, tak kira la budak stp or dip, semua ramai2 berpiknik kat Kalumpang, best sangat tempat dia. hanya beberapa yg tak ada on scene.

1. eryn n asyh (gi kenduri kawen Mel at ganu)
2. Zira, Sheema, Anne, Faizal,Lita (M.I.A)

Ni bukanlah family day kitorang..unofficial punya event. tapi still gempak..huhu..seronok bangat..

malam sebelumnya, kitorang reramai ke umah pn zaiha kat putra heights. gi cocok sate..hbais berempah jugak la tangan ni..saper yg menocok mmg bewarna kuning tangan tu.

pagi sabtu tu, Tini and Ez awal2 lagi dah bgun, siapkan bekal, Ez dengan Nasi gorengnya, Tini dengan sandwich telo and sardin nyer..penuh gak la satu tray.
pas aku mandi agi tu.tolong tini potong2 sandwich bg kecik2 kit.dan tak lama lepas tu guys pon sampai..

aku,wida,ez satu kereta dengan Some aka Sham(abg hensem ...bluweek).makin seronok la perjalanan kami ke kalumpang. total ader 5 kereta bekonvoi ke sana.

kancil: Tiqa,andy,Rafiq(Driver), nasrul
Viva: Paul(Driver), Zareen, Bong, Nad
Gen2: Zeq,Weeda, Ez, Some(Driver)
Kembara: Ali (Driver), Hafiz, Pali,sherry
Crv: Acap(Driver), Jo, Tini,

sampai2 jer..pas makan sekeping sandwich tini..aku n ez terus terjun dalam air...takot wo..sbb nak gi kat air yg tenang tu kena lalu air yg deras..hadui..sampai skang badan aku still saket2 lagini..cammaner?

dalam tengah hari tu kitorang dah balik ke alam realti da...semua pulang ke umah masing2 selepas seharian bersuka ria..

ape nak wat.kami mmg suka aktiviti kelas ni

Rabu, Oktober 07, 2009

ditemani RAIN

jam dah kul 4.30 pagi ni, nak siapkan esei 5 page puan zaiha dengan test zaiha esok.haish, tak tau la nak wat cammane..ape lagi aku nak kelentong kat dalam esei ni pon tak tau la..notes tak bacer lagi..
tengah2 buat keje ni, dah la sensorang tak der sape nak temankan. saja jer la search kat you tube lagu2 korea.dah lama tak layan.
mule2 lagu super junior. besh.
bis tu Gee
skang ni pulak dengar lagu rain.

"sape suka rain angkat kaki..!!"

lagu dia yang dari tadi aku duk ulang jer tajuk dia Sad Tango. besh giler ar. tak caya cube try gi tgk, tak pun cari saper2 ader lagu tu dengar, dia ader english version and lirik dia sangat la besh.
di tambahkan pula dengan dance dia yang cam nak kena terkam jer tu..memang wat aku jadi ais cair..~sigh~
tak boring aku dengar lagu dia, aku try nak bandingkan lagu dia yang dalam bahasa jepoon(commenter tu semua cakap ni lagu jepon) dgn yg bhasa english..
sayangnya, 2 2 besh.

dah la nak sambung keje

Jumaat, Oktober 02, 2009

Sekolahku yg terchenta

Dalam kekalutan nak buat assignment, aku come across satu unread mesej kat dalam inbox muka buku aku ni..
rupe2nya, berita tentang pemergian isteri salah seorang cikgu kat sekolah, tuan haji aminolhuda aka cikgu aminol. be patient, yang pergi,tetap akan pergi (ayat biasa yang akan keluar bile dengar ttg kematian besides INNALILLAH)

bukan tu jer. one of my friend punya mak pun meninggal 3 hari sebelum raya hari tu. ajal..tak kira masa datang menjemput kn.?

sebenarnye just nak inform kepada semua2... tadi aku ter-search laman web sekolah.
tada..!!! SMKTUN ada laman web siot..antara aku seorang jer yang tak tau or mmg tak ramai yang tau..ok..semua leh klik kat www.smktun.tripod.com

klik yer semua.. walaupun cam biasa2 jer..tapi ok ler..dr takder..