Isnin, Februari 11, 2008

kebingungan

the first day in puncak..sampai2 jer rumah kosong..yang ada pun si Maduna..bile ditanya..yang lain mana?semua pergi outing...giant ar tu...
sepanjang cuti nie agak berjalan2 jer ar..gi pahang..kenduri kawin adik mak ndak..yang kelakarnya ..ada makcik tu tersilap panggil aku pengantinnya..mentang2 la kebaya aku tu penuh dengan kerawang2..tema pula se colour dengan baju aku..ijau..jadikan aku ketawa bahak2 jer la bile atip dengan jiha citer hal tu kat org len...ader ker...
semalam..bile aku samapi puncak..aku terus nak menghabiskan proposal event aku yang lagi seperenggan 2 tak siap...esoknya dah nak anta...tengah2 buat..komputer aku pulak leh mati tetiba..seterusnya pahma2 jer al...aku on berpuluh2 kali..still tak leh nak on...nasib baik gak fiza datang...lepas borak2 amik ati dia..aku ajak dia temankan aku hntr pc aku gi kandang..abang kat kandang pun still tak dapat figure out ape masalah pc aku ni..baran gak ar...
pagi tadik ader test event..punya la menghafal rupa2nya lagi 2 bab aku tak baca..osh..terus kepala aku berdenyut2 samapi la skang nie...sakit gak ati..apesal la aku tulis sampai chapter 5 jer padahal sampai chapter 7.banyak nyer masalah yang timbul...
bile habis kelas..aku ajak2 group aku wat discussion broadcasting yang nak kena hantar hari valentine nanti tapi satu benda pun tak stat lagi.bis tu diorang cakap " dah ready untuk exam marketing esok ker?"
shit..aku terlupa lagi ader test marketing...dah tau ader test pun aku still menghadap komputer kat library nie..
padahal niat aku nak sekejap jer..ni dah sejam lebih dah nie..hehehehe..
komputer aku rosak.....!!tak leh terima tul kenyataan tu...