Jumaat, Disember 25, 2009

kenduri kawen

sok ader kenduri kawen..
kenduri abg han.
one of my fren kat giant..
dia siap bg kad kawen lagi kat aku
nak gi ke tak..?
aku kije..dah la wat kat taman merdeka nun jauh tengah bandar sana.
sempat ke aku nak patah balik..
sah2 la kalo aku gi pakai bju giant je..
hadui..
akmal(budak giant gak) dah offer aku nek keta ngan dia...
hurm..
caner..?
kang tak gi majok lak si han tu..
anyway...
selamat melayari kehidupan yg menyeksakan...abg han..hahaha
peace always

Khamis, Disember 24, 2009

esok

esok krismas..
walaupon aku tak sambut..
tapi aku suke nanyi lagu krismas..
eheh


mood aku tibe2 berubah bile teringatkan..
aku ditinggalkan dan esok kijer..


anyway...merry christmas semua

ditinggalkan..

ari ni sepatutnya..aku and families nak gi pahang..berjalan2..
oliday ujung tahun adalah perkara wajib yang akan dilaksanakan oleh ayah and ibu.juga sedara2 kat kedah..kalo last year gi langkawi..last last year gi bukit merah..last2 last2 year gi p.pinang..
tapi..
kali n kau tak dapat nak join venture..

wa kije ma..!!
adui..diorang semua dah selamat sampai kat gambang..esok sah2 la gi water park yg baru bukak tu..pas tu gi terengganu beli koopokk leko kat terngganu..benti semayang jumaat kat masjid atas bukit tu..makan kat tepi laut tu..adui..nak gi jugak...
nak join sekali..

tapi..apakan daya.. boss tak nak bagi cuti...
aku kan yang satu division aku sorang jer tu..
adui..

sabar je la..nak wat cammamne

patah hatiku..tengok gambo pon jadik la

Rabu, Disember 16, 2009

JEALOUS

saban hari bile aku tengok mukabuku atau blogs kawan2..semua mesti ader yg gi over sea..(s'pore tak dikira yer..terlalu dekat utk aku..ngee)

nad: dah gi jepon
hisham.zuber:sikin: gi aussie
naz: nak gi LA
zac: gi..mana ntah

ramai lagi la yg aku tak dapat nak recall
aku??
still stay kat malaysia ni..
stuck
bile agaknya kau nka ke-luar..
ntah..
seronok jer bila aku tgkyang len seronok2 kat sana..aku pon ada hati nak gi jugak..
tapi...

mungkin aku kena kumpul duit semdiri gi oliday sendiri2..ngee..