Khamis, Februari 26, 2009

virus merebak...

haih laptop ni..makin bnyk masalah plak..
mana datang ntah oink2 ni dalam laptop ni..
nak format lagi?
haduih..pening pala makcik..ader antivirus pun tak leh harap..kang aku guna awan yang mendung tu..habis segala benda dideletenyer..
tak tahan...
si antivirus berkotak2 kaler ni lak..
asyik2 tak leh heal..bis tu ape keje ko jadik antivirus..
detect jer..pas tu biakan jer..asalkan aku tau ader oink2 dalam ni..pas tu kena biakan jer..pening2

Ahad, Februari 22, 2009

marry mr brown..

here we are again..in marrybrown.. buat assignment..aku rasa la kan..krew kat marrybrown ni sah2 dah kenal dengan muke2 bebudak 3 orang ni..aku.paul ngan erin..asyik2..kitorag jer yang melepak kat sini..asal ujung minggu jer nampak la muka kitorang..
cari skandal kat marrybrown ni pon bagus gak kot..leh mintak makan free..ahakz..

birthday

ada sesuatu yang berlaku pada aku pada tanggal 21hb ni..
dari masa modul (yang dari pukul 8.30 sampai kul 6 tu..)..aku asyik menghantar msg to my ayah.. nak wish besday.. yer la..dah la tak balik rumah..dekat sebulan gak ar..besday pon takkan tak nk wish..juz..one sms away..hehhe..tapi..
nak di jadikan cerita..aku msg kat no ayah tak dapat2..sampai la aku balik rumah..
dah agak fedup dah asyik hntr msg sending failed..hantar msg kat orang lain..ok jer..
kredit pon dah tinggal 7 sen jer...
sesampai jer kat rumah.. aku terus hantar wish tu ..tapi kat hp ibu..tak sampai 10 minit ibu kol..soalan pertamanya..
"apa mimpi ni...??"
"benda per?" cuak gak.. takot terhantar salah hantar msg ker..hantar msg yang tak sepatotnye ker..hehehe
"tak der la.. wish besday segalanya..mimpi ker..."
ok ok konpem..msg yang betol dihantar pada tempat yang betol...
"la..kan hari ni besday ayah.."
"bile besday ayah..?"
eh ibu ni..laki sendiri pon tak ingat besday ker...
"hari ni la..kan 21hb.."
"21hb berapa..."
"bulan mac la..." pas tu aku terus terdiam..eh..ni dah bulan 3 ke belum ni..
"ni baru bulan 2 la..."
cis.. aku dah tersilap bulan la...
"ni mesti kes nak bodek ni..."
baru aku tersedar..skang ni baru bualn 2 tak sampai bulan 3 lagi..punya la konpem tadik..hanta msg wish segala..patot la hp aku cam tak membenarkan jer aku hantar msg tu ke no ayah...salah bulan rupa nya..
terus la aku menyambung perbualan dengan ayat2 cover malu..huhu..
kenapa la aku bole terlupa nak make sure bulan tu betul ker tak...ni kes confirm gile la ni..

anyway, kat sini, aku nak wish happy besday.. kapada kengkawan ku..yang besday dah lepas aku tak wish..besday akan datang aku wish dulu..selamat ulang tahun atok..5hb 2 hari tu..amet..2hb 2 hari tu..yang akan datang ni..si bong(classmate aku), bibi, paul (hapy belated birthday)

and another hari ulang tahun yang amat mngembirakan aku,
22hb 2 2009..

"SAYANG,HAPPY ANNIVERSARY YG KE-4"

SEMOGA KITA KEKAL SELAMANYA. WALAUPUN ASYIK GADUH..LUAHAN PERASAAN DALAM PERKATAAN YANG TAK SESUAI, ACARA MAKI2AN, MY TETAP SAYANG D..MY TERIMA D SEADANYA..MY HARAP D PUN BEGITU JUGA..SEGALA KESUSAHAN PENAH KITE TEMPUHI..SEGALA KESENANGAN YANG AKAN KITA KECAPI..MY BERSYUKUR ADA D DALAM HIDUP MY..WALAU PERJALANAN HUBUNGAN KITA TAK SEPERTI ORANG LAIN...LUV U SAYANG..MUAHX..MUAHX..

yang sedeyh nya..dia dah gi melawat alam mimpi sebelum wish kat aku..wa...!!!!! :(

Khamis, Februari 19, 2009

jangan pernah berubah

tagged by paul (PPA)
1. Put your iTunes, Windows Media Player, etc. on shuffle.
2. For each question, press the next button to get your answer.
3. YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS.4. Tag 10 friends
5. Everyone tagged has to do the same thing.
6. Have Fun!

IF SOMEONE SAYS 'ARE YOU OKAY' YOU SAY?
I believe-ayaka +jawapan yang bernas..huhu+

HOW WOULD YOU DESCRIBE YOURSELF?
kiss from a rose-seal +takkan la aku ni mawar berduri kot..ei..kiss aku priceless k..orang2 tertentu jer yang dapat..hahaha+

WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
ingatlah allah - sakhra+sesungguhnya ingatlah PENCIPTA kalian+

HOW DO YOU FEEL TODAY?
Flying without wing-westlife+haruslah..aku dah monteng kelas dah ni..hahhaha+

WHAT IS YOUR LIFE'S PURPOSE?
kiss me-sixpence none the richer +yeah babe..yeah..+

WHAT'S YOUR MOTTO?
in the end-linkin park+ di pengakhiran segalanya akan berakhir..kebenaran akan terserlah..+

FRIENDS THINK OF YOU?
by myself-linkin park+terimalah aku seadanya..+

PARENTS THINK OF YOU?
spotlight-mutemath+haruslah jadi spotlight..TROUBLEMAKER..!!! ahhahaah+

ABOUT VERY OFTEN?
semua untukmu- anuar zain +hahahha..segala2nya untuk ku..+

WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?
apologize-timbaland+haruslah..mulut lazer nak mati..hahaha+

WHAT IS YOUR LIFE STORY?
bukan ku tak sudi-iklim+ala..ader jer alasan aku kalo aku nak rejek benda2 kn..hahha+

WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
bunga angkasa-terra rossa+yea..menjadi bunga di angkasa..+

WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIke?
toy soldier - eminem+ai ai captain+

WHAT WILL/DID YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
what goes around comes around - justin timberlake+lagu peringatan untuk lakiku..semuanya akan ku balas..baik ataupon buruk..hahah+

WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?
i wanna be like you - jonas brother+ala ala..so sweet...+

WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST?
all by myself - celine dion+personal space tu penting..+

WHAT IS YOUR BIGGEST FEAR?
bring me to life - evenescene+biakan jer la aku kat alam fantasi ni...+

WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET?
marabahaya-pop shuvit+uish..jerangkong dalam almari...+

WHAT DO YOU WANT RIGHT NOW?
aku bukan untukmu - rossa+betul3x...sakitkan lagi hati aku..+

WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?
what you waiting for - gwen stefani+tau la aku lambat selalu..tak payah tunggu2..hahha+

WHAT WILL YOU POST THIS AS?
jangan pernah berubah-marcell+be my self..selamanya takkan berubah+

nak tag..
1. ika
2.mr.joeliar
3. nad
4.sesapa jer la...

Khamis, Februari 12, 2009

Beban

kalau diri dah menjadi beban..pandai2 lah undurkan diri..
kalo rase undur kan diri itu menambahkan beban..
aku pun tak tau nak wat per lagi

Jumaat, Februari 06, 2009

kepada semua bloggers

kepada semua bloggers..
need a little help here...
aku memerlukan beberapa orang responden untuk research aku pasal blog..
anyone yg interested to be my respondent tak berbayar..(keje amal ar ni...)
please leave a comment and i will take note..ok...
tak susah pon..
juz answer a few silly question yang aku akn tnye via email,ym or skype..mana2 yg korang suke..thanks..
and remember..for those yang ader blog sahaja..sebab dah terang2 lagi bersuluh..

"KEPADA SEMUA BLOGGERS"