Sabtu, Januari 19, 2008

blah la ko..!!@!!/

besendirian lagi didalam library..
tak tahu nak buat aper...
sebenarnya aku menetapkan diri aku kat dlam library ni nak mencri article berkaitan kl fashion week untuk assignment event management aku..tapi masalahnya komputer nie tak ada pulak programme flash..komputer yang aku guna semalam pulak ader gurl yang dah amik
nak jer aku gi kat dia dan cakap...
"kita tukar komputer nak??"
nak tunggu dia habis agak lama la jugak..
aku dari yang hanya memerlukan sdetkat 20 minit untuk mengambik bahan2 tu semua dah tergendala dekat 1 jam.
bile la pompuan nie nak blah..?
jap lagi aku nak gi merendek plak..
and the good news everyone..
my boy "azan",,dah keje kt sini..
tapi seperti yang aku selalu cakap kat dia..
" dady ader kat sini pun sama jer macam ader kat johor..bukannya tetiap hari jumpa..duit habis kat top up gak..."
asal gaduh jer aku halau dia balik johor...
huhu
jahatnya aku..
tapi hari nie dia keje half day and aku akan berdating sakan dengan dia
maksud berdating pada aku juga..
habiskan duit dia..hahahahah

sebut pasal duit...aku betul2 kering nie..
ptptn aku tak masuk2 lagi...
orang lain duit pt dah hampir kering dah pun ...aku pulak pt tak masuk2 lagi..
cammane?
kat dalam purse aku sekarang ada la rm2..
kesian kan??
nasib baik hari ni =keluar..aku tak payah lah nak pening tetiap malam makan megi jer..
dining plak hanya sediakan 4rm je seorang..dia dah tak bagik selepuk...
tu yang agak sakit pala aku nie...

bile la pompuan tu nak blah..???

untuk warga SMKTUN..
ingat cikgu ishak tak?
ala...cikgu yang pernah jadik penolong pengetua(tak silap aku) kat sekolah dulu..
anak dia dah jadik roomate aku..
huhahahhah
orangnye?
typical jb girl ..sosial..(macam lah aku tak sosial)

bile pompuan nie nak blah..????
weyh pompuan komputer 11..blah la ....aku nak guna komputer tu pulak..gi ar makan... dah kul 1 nie....

Jumaat, Januari 11, 2008

Hari yang indah

Finally..aku dapat jugak jumpa dady.
Aku spent a whole day juz to be with him..
Full of laughter..happiness..sampaikan nak gi makan kat maner pun kitorang gaduh..
Yer la..aku nak makan nasik and ABC kat seksyen 2..dia pulak nak makan McD kat pkns…huhu..last sekali gi PKNS..bukan gi makan McD pun ..tapi gi kiosk seri geylang kat tingkat atas..makan mee hoon soto dengan nasi lemak..
Dua2 tak makan aper yang nak..hahha
Pas makan..jenjalan…pusing2..sampai la pukul 7.00..baru la kitorang balik..dia naik bus 601. aku pulak 605..
Pergi kearah yang bertentangan dan menjarakkan kami untuk sekali lagi..tapi..dady cakap nak keluar lagi hari sabtu nie.itu pun kalo gaji dia dah keluar dan kitorang leh bershopping sakan..gi dating lagi…
Rindoo betul aku pada dia…
Nak tengok lagi senyuman dia..ketawa dia..muka stress dia bile kena marah sebab nyakat aku…
Rindu sangat2
Aku suruh dia dukung aku dia kata”tak nak”
Wa…!!!nak dia dukung, banyak kali aku mintak tapi dia tetap “tak nak”
Last2 dia buat pengakuan…
Tengok mumy hulo tangan jer pun dah dapat rasa yang nanti dady mesti jatuh kebelakang…
MANAA ADER….!!!
Like I’ m too fat or what…..wa…!!!

Khamis, Januari 03, 2008

lowyatt.net

aku tgh bacer satu forum kat lowyatt.nett.
girls club
diorang talking bout sex...wear or not to wear condom...
hahah..cam kelakar pun ader gak..
may be sebab manusia sekarang ni open minded sangat..they didn`t feel anything bile cakap2 pasal benda2 dalam kelambu ni...
so what kalo korang wanna do..or tak nak do it..
depends on ur self...
dosa tanggung sndiri..sengsara tanggung sendiri kan?
say no to sex
coz..akan melibatkan orang yang tak bersalah...

looooooner..

aku sensorang jer..
asik2 sensorang2...mentang2 la yang lain umah dekat2..
mimi: umah yang kat pahang dulu dah balik ker BTS( bandar tasik selatan ) balik..
so..tetiap minggu la dia kat sane..
hafiz: dato` harun..
zul: sentul
cik z: jb...

wa..!!!!!!!

teman aku sekarang blog...
itu jer la yang aku buat setiap kali habis kelas..nak makan ..pagi tadi dah makan..agak full la..walaupun rasa cam nak muntah bile telan kue teow dengan teh ais...
balik..nak buat aper?
tido?
adush...
boring nya...
nak main komputer...
komputer aku tak ada lagi..
tell me..
nak wat aper?

broadcasting

Hari ni first class for broadcasting..memang kedengarannya seperti wau..!!!
tapi semuanya khabar indah belaka..jangna percaya semua tue..
hari pertama jejak kelas saja dah ader 2 assignment yang menunggu...storyboard dan juga youtube..
youtube..huhu..hasil kerja akan aku pamerkan di you tube..
bukan untuk mencapub (ayat zaman sekolah dulu..)..
tapi di wajibkan oleh lecturer yang kecil .comel tapi mempunyai pengalaman 25 tahun dalam bidang penyiaran..!! wau lagi sekali..!
hasil kerja wajib di downloadkan ker youtube so maknanya setiap seorang wajib mempunyai akaun youtube sendiri..
aku mmg dah ada...lama dah..cuma tak ada post apa2..
tajuknya...berkenaan diri sendiri..
apa yang aku nak buat???
teman2 yang lain jauh di mata..
tapi hujung minggu ni aku akan pulang ke johor mengambil komputer..
aku dah pujuk ibu belikan komputer baru..tapi kata ibu..amik jer komputer kat rumah...
bole tue mmg bole tapi aku nak flat screen...haha..
ptptn pun dah masuk ...
apa lagi
meronggeng ramai2..!!yehaaaa..!

apa yang aku nak buat...?
kat dalam kelas tadi aku dah pikir2..
tajuk besar aku DUA SATU
aper yang aku nak buat??
ala2 back to the future..
nanti la korang tengok sendiri yer..tapi..mmg ranap la digicam mak aku..akan kugunakan semaksima mungkin..
aku berazam..(cewahh)
akn menghasilkan satu produksi yang amat bagus..!!!!!
individual assignment nie beb..!kena wat yang terbaik
kena puji pun kena puji sorang..kalo kena kondem..diri sendiri gak yang kena...

ciayokk..!!!

ika..nad..naper korang takder kat sini...??
kalo ader ..bole gak aku kerah tulang temulang ika untuk tolong aku....(cool ika..)

group plak..
hurm..aku dah tak payah2 susah2 carik group..sebab aku dah kaunseling budak2 nie..biar group yang sama sepanjang semester ni, untuk menyenangkan aku jugak huhu..
aku sekarang agak mementingkan diri sendiri..
orang lain aku tak mahu tahu
korang nak susah ker..atau korang nak terlingkup ker..tu masalah kamu sendiri..jangan libatkan aku..aku akan memboloskan diri sendiri..lagi pun..
aku tolong orang ..orang akan tolong aku ker?
itu lah dunia mass comm...
bukan semua yang indah
yang indah hanya sementara..!







Rabu, Januari 02, 2008

ika

pesanan untuk ika...ko carik la sendiri cammane nak post komen..yer..!!

Paintballers...




aku sekarang ni dikelilingi oleh bakal2 paintballers yang makin meningkat naik kat malaysia nie...
kawan2 aku
zul,joe, hafiz..
diorang semua tengah serius nak main paintball..kau harap tak lah diorang sekadar hot2 chiken shit..
senapang dia jer dah dekat 4500rm.
sealm gi ikot diorang pas gi lowyatt beli cpu zul ke seremban amik mask..
dah macam counter strike pun ader aku tengok bile dia paki mask tu..hage nya 300rm
tue 2nd tue..

senapang untuk main paint ball..joe punya kaler purple..smart gle...






sebijik cam mask zul jt nyer brand

ahad nanti si hafiz ader game..mimi sebagai manger tetap..kena la ikot..aku pulak kena ikot..hurm..ader mamat2 hensem tak nanti?
nanti aku checkkan ea...

happy new year..!!!

stress gile babi..!aku dah tulis panjang2 sekali hilang macam tue jer..!!!!!