Rabu, Mei 11, 2011

ONG

sape kata aku tak der ONG?sape?sape?

ari tu aku saja2 nak test ke"ONG"an aku.
bukan ONG BENG HENG.atau ONG ONG GEDEK GEDEK suara katak bile panggil  hujan
seperti yg kawan sekelas degree aku tau.aku rajin sgt2 masuk macam2 contest.kadang2 yg aku menang pon aku tak tau sampai la aku dah terlepas tarikh pengambilan hadiah.
tapi kali ni.aku tak terlepas sebb aku dah menang 2 tiket wayang free tgk pirates of carribean yg baru
dan pada mulanya aku saja2 suggest kat kawan2 yg tgh online gak masa tu suh try.tapi cam biasa la ada yg tak nak.ada yg tak reti.(yg ni aku aja sampai pandai) dan yang pandang serong.
takkisah la kan...
aku kan suke berkongsi benda2 best.
dan akhirnya.
mungkin berkjat aku suka nak share.
aku antara 100 kot?(ke 1000?) orang yg bertuah dapat tgk wayang free bersama seorang lagi teman.
teman aku tau la sapa kan.hehe.
my dady mucuk.
ari tu ada daftarkan dia gak.tapi tak cek lagi email dia.jap g ah.kalo dia pon dapat kitorang ada 4 tiket wayang free2 cam tu jer.

sape mau ikot?

Bukti wa dapat babe..!

3 ulasan:

Zetty Zainal berkata...

secara rasminya.my dady mucuk pon dapat 2 tiket free..~~~yuhuu..~~~

Tengku Aziah berkata...

eeeeeeeeeeeeeee, xdpt pong~

Zetty Zainal berkata...

ada g page stabilo ke tak?